Find den perfekte pakkekalender hende her

Kalendere, lys med dage på, den klassiske lågekalender, adventskranse,pakkekalender til hende og skrabe kalender en måde at tælle dage på. Den traditionelle julekalender består af to lag lagt ovenpå hinanden. 24 låger perforeres i det øverste lag, så man hver dag kan åbne sin låge. Bag lågen gemmer der sig et eller andet billede, der har med julen at gøre. Pakkekalenderen eller gavejulekalenderen er en kalender, hvor der er en lille gave til hver af de 24 dage i julen. Det er ofte en delvist hjemmelavet kalender, hvor pakkerne er indkøbt separat. Og selvfølgelig er der også med informationsteknologiens indtog computerstyrede julekalendere for både børn og voksne som den anden måde. Med TV’s erobring af de danske hjem opstod børnenes julekalender, der sendes af DR. Den konkurrerende kanal TV2 har også en. Begge julekalendere går til velgørende formål. Overskuddet fra DR’s kalender går til børn i fattige lande, mens overskuddet fra TV 2’s kalender tilfalder Julemærkehjemmene.

Historien før og efter pakkekalender til hende

Julekalendere er noget vi alle kender til, men gad vide hvilken udvikling, der ligger bag den. Hvornår opstod den, og hvad er dens historie? Julekalenderen kommer oprindeligt fra Tyskland, hvor den blev til i 1903. Den første danske julekalender blev fremstillet i 1932. Forløberen for den store pakkekalender vi fører i dag opstod efter 1945 som en variant af julekalenderen. I forbindelse med hver af de 24 dage gemmer der sig chokolade eller lignende i en juleindpakning. Man broderede eller opsatte en stofkalender til opsætning på væggen, hvor der for hvert af de 24 tal var påsyet enten små lommer, stropper eller ringe, som man kunne hænge gaverne op i. Det er derfor, at man ser forretninger annoncere med meget billige gaver til julepakkekalenderen i form af slik, blyanter, viskelæder, tuschpenne og hvad man nu kan finde på.

Den moderne pakkekalender til hende.

Kingbo fører en personlig og alternativ pakkekalender til kæresten eller konen, og de indpakker altid i smukt julegavepapir. Deres kalender fungerer som et kinesisk æskesystem. Den gemmer på 24 pakker stadig indpakket i flot papir, der alle indeholder vidunderlige produkter til personlig pleje eller nydelse. Enten vil I overraskes, og Kingbo sammensætter pakkerne for jer? Eller I kan selv vælge indholdet fra Kingbo´s sortiment.
pakkekalender til hende kan f.eks. indeholde luksuriøse håndlavede sæber, Raz Spa hudpleje produkter, lækker chokolade, luksus kaffe eller speciel te, shampoo og noget lækkert spiseligt plus meget mere. Pakkekalenderen fås i 3 varianter henholdsvis den, vi kalder Forkælelse, den Kingbo kalder Luksus, eller deluxe udgaven. Kunden kan sende en mail med forespørgsel om indholdet, og vi udleverer gerne en liste, så man selv komponerer en kalender.

 

Pakkekalender til hende

 

Køb en perfekt pakkekalender til hende, det er enkelt nemt og ikke særligt dyrt. Vi informerer om en pakkekalender der leveres helt færdig klar til hende

Back to Top