Husnumre – bogstaver til huset eller børneværelset

Store husnumre i sølv, sort eller hvid

Kingbo holder til i Odder, hvor en lille butik i kælderen har udviklet sig til en større webshop med et bredt udvalg. Her sælges alt godt til huset og haven, men også eksklusive produkter til at forkæle sig selv med, i form af eksklusive håndsæber, badesæber, en god shampoo der hjælper hvis du har problemer med kløende hovedbund, eller psoriasis i hovedbunden.

En rigtig populær vare hos Kingbo er blevet de store husnumre, som i øjeblikket fås i både hvid, sort og sølv. Kingbo sælger dem i størrelserne 70 cm og 40 cm. De er skåret i 5 m.m. pvc og kan bruges både udendørs som husnummer eller indendørs som dekoration. Med de store flotte husnumre behøver man ikke længere at være bekymret for, om man kan ses i gadebilledet. Ligeledes er de store husnumre dekorative at se på, og vil passe perfekt på det stilede hjem, hvor der lægges vægt på det æstetiske. Det er da ærgerligt store og mindre husnumre finder du her, hvis du mangler store bogstaver til at skrive børnes navne med så finder du dem her, samt meget andet i høj kvalitet at have gjort meget ud af det udvendige hus og haven, hvis husnummeret ikke passer til stilen. Men kan også købe bogstaver der matcher de store husnumre, man kan få hele alfabetet, så vil du vise bogstavet på huset, rækkehuset eller måske skrive børnenes navne på væggen indendørs er her en oplagt mulighed.

Kingbo.dk er i det hele taget et besøg værd, hvis man leder efter indendørs eller udendørs udsmykning. Til haven kan man bl.a. kikke på have skulpturer, krukker, fuglebade, bænke og meget mere.

Vil du gerne have flere fugle i din have? Så er den oplagt mulighed at få fugle bad i haven. Hos Kingbo i Odder finder du et bredt udvalg, af smukke granit fugle bade til have. En anden måde at få flere fugle i haven, er at investere i et af de store smukke granit fugle foderhuset, fuglene ville elske disse værdier store, som også er meget vejr bestanddel. Se selv mere om det store udvalg hos Kingbo.

Husnumre

Store og mindre husnumre finder du her, hvis du mangler store bogstaver til at skrive Børnes navne med så finder du dem her, samt meget andet i høj kvalitet

Back to Top