Køb malerier og plakater hos Galleri Mynewart.dk

Køb dit næste abstrakte maleri eller din næste grafiske plakat hos Galleri Mynewart.dk – Danmarks største galleri på nettet.

 

I Sønderborg på Als grundlagde de to unge iværksættere, Malthe og Julie, i 2016 galleriet Mynewart.dk. Galleri Mynewart.dk blev skabt som en konkurrent til de etablerede danske gallerier. Galleriet vision var, at kunsten skulle ned i en prisklasse hvor alle kan være med.

 

Store malerier til salg

 

Galleriet forsøger hele tiden at strømline deres udvalg af kunst, således at alle deres kunder kan finde lige præcis den type kunst, der passer til deres hjem. Det er især abstrakte malerier, herunder store malerier malet i en abstrakt form, der er særdeles efterspurgte af de danske kunder. Galleriet har derfor stor fokus på at udvælge netop store malerier.

 

Danskerne er vilde med malerier – og køber i stor stil flotte og farverige malerier til deres boliger. Igennem tiderne har vi i Danmark bygget større og større boliger, hvilket selvsagt giver flere m2 vægplads, der skal fyldes ud – eksempelvis med flotte malerier. Disse større boliger har dog også gjort, at der er kommet en stor efterspørgsel på især store malerier. Store malerier er selvfølgelig et subjektivt begreb, men det er især malerier i størrelsen 160×100 cm og opefter, som der er stor efterspørgsel på. Et stort maleri giver bestemt også et fantastisk udtryk, og er med til at give værelset hvori det hænger et unikt udtryk.

 

Skal du ud og købe store malerier kan du med fordel besøge Galleri Mynewart.dk, der har et stort udvalg af store malerier, primært i den abstrakte og moderne kategori. Galleriet arbejder på hele tiden at tilpasse deres sortiment af malerier, herunder også store malerier, således at det afspejler tidens trends og dermed hvad der er efterspurgt af de danske kunder.

 

Alle værker fra Galleri Mynewart.dk er håndmalede oliemalerier. Bag penslerne står nogle uhyre talentfulde kunstnere fra udlandet, der sætter en stor ære i at levere et flot værk hver eneste gang. Kunstnerne har samtidig deres egne gallerier i hjemlandet, hvor de udstiller deres kunstværker.

 

Plakater – fotokunsten hitter

 

Det er ikke kun malerier, der kan købes hos Galleri Mynewart.dk. Der er også et stort og moderne udvalg af plakater til salg. Især fotoplakater er populære, og disse kan købes i mange former og farver hos galleriet.

Fotokunst – plakater med citater – grafiske design plakater. Dette er blot nogle af den type plakater – eller posters, som de også så fint kaldes i disse dage – som Galleri Mynewart.dk har fået udarbejdet af en håndfuld rigtig dygtige grafiske designere. De grafiske designere er bosiddende både i Danmark og i udlandet, og har kreeret det store udvalg plakater, hvor mantraet for arbejdet har været ”moderne plakater til de danske hjem”.

 

Galleriet har valgt at introducere de såkaldte gruppe-plakater i det store udvalg. Disse er i kunstens verden mest kendte indenfor malerier, men galleriet har valgt at satse på, at denne genre også vil blive taget imod i plakat-verdenen. En gruppe-plakat er kort sat et motiv, et citat eller lignende, der strækker sig udover mere end én plakat. Dette giver et flot og unikt udtryk på væggen, som de fleste finder meget interessante.

 

Plakater, der kan købes på galleriets hjemmeside bliver trykt i Danmark. Plakaterne bliver printet ud i papir af høj kvalitet, da galleriet kun ønsker at tilbyde sine kunder det bedste af det bedste. Udover plakaterne er det også muligt at tilkøbe rammer. Disse er ligeledes produceret i Danmark, og det er muligt at købe rammer i et bredt udvalg af materialer og farver – samt diverse træsorter. Dette er med til at sikre, at alle får deres ønsker opfyldt.

 

Om du er på udkig efter store malerier eller flot fotokunst, kan du med fordel besøge Danmarks største galleri på nettet, der er i konstant udvikling og hele tiden udvider sortimentet med ny og moderne kunst.

Back to Top