3 trin til opsætning af en hjemmeside

Tillykke med din beslutning om at starte din egen hjemmeside op! Hvad end det er i forbindelse med et firma, eller bare et privat initiativ, så er du nu på vej på en spændende rejse. Ikke kun med selve driften af siden, men bestemt også med opsætningen.

At sætte en hjemmeside op er nemt, men at sætte en succesfuld hjemmeside op er straks sværere. Det giver ikke altid bare lige sig selv, hvad man skal gøre – og derfor får du her en guide med 3 lynhurtige tips til, hvor du kan starte.

Domænenavn, webhosting og grafik

Det allerførste du skal gøre, er at tænke over, hvad din hjemmeside skal hedde. Navnet skal være præcist og sigende, og skal gerne indgå i domænenavnet. Domænet er den url-adresse, som man taster ind, når man skal ind på hjemmesiden.

Herefter skal du finde et webhotel, som tilbyder hurtig, stabil og sikker webhosting. Det er enormt vigtigt, idet webhosting betyder meget for din hjemmeside. Læs mere her. Sidst, men ikke mindst, skal du lægge energi i grafikken og det visuelle udtryk – det betaler sig i sidste ende at gøre noget ud af dette.

Back to Top