Sluk tørsten med drikkevandskøler

En elegant drikkevandsløsning

Vores lille virksomhed er inde i en kraftig vækstperiode, og det betyder, at vi konstant ansætter nye medarbejdere. Så hvor vi tidligere kunne klare os med nogle kasser sodavand, danskvand og en gammel kaffemaskine – er vi nu nødt til at opgradere på den front.

Medarbejderne har kundekontakt, og de skal helst fortsætte med at være glade for at gå på arbejde – og udstråle dette.

Vi gik derfor på jagt efter en drikkevandsløsning, der godt måtte være elegant, da vi gerne vil lidt væk fra det der – nystartede garagevirksomheds look. Vi fandt den helt rigtige drikkevandskøler.

Drikkevandskøler i elegant design

Der er mange drikkevandskølere på markedet, og det uden at fornærme nogen kan man roligt sige, at der er svingende kvalitet og bestemt også design.

Man finder sågar plastikdrikkevandskølere, der bestemt ikke leverer, hvad vi vil kalde for koldt drikkevand.

Hos AromaCoffee fandt vi til sidst den helt rigtige løsning, hvor selve drikkevandskøleren er bygget ind i skabet og kun armaturet kan ses. Det er elegant design, som passer til vores skandinaviske mentalitet.

DrikkevandskølerIskoldt og forfriskende vand

Knapt var drikkekøleren sat op af folkene fra AromaCoffee, før medarbejderne nærmest stod i kø for at smage på det iskolde, forfriskende vand.

Kvalitet kan godt betale sig, og selv nu efter halvandet års brug, har vi ikke oplevet problemer med køleren.

Koldt vand med brus

Når man vælger en drikkevandskøler, må man godt tænke lidt ud af boksen – og vi fik en køler, hvor man kan vælge brus.

Mange af medarbejderne begynder måske dagen med vand uden brus, men hen over middag ser vi, at flere vælger det forfriskende brus, da de synes, det kvikker dem op.

Det gælder også på de varme dage, hvor det sprudlende, iskolde vand er et stort hit.

Vand er sundt

Vi må indrømme, at vi også selv med årene har fået øjnene op for sundhed og sund livsstil. Det mærker vi i stigende grad også optager vores medarbejdere.

Så hvor vi tidligere så mange, der tog en cola eller flere, så er det i dag vores drikkevandkøler, der er eftertragtet.

Mange siger, at de føler sig mere koncentrerede, når de dropper de sukkersøde sodavand, og det stemmer jo egentlig godt med, at man skal have mindst 2,5 liter vand i løbet af dagen. En mængde vand har faktisk indflydelse på ens stressniveau foruden alle de andre positive effekter. Vi kan derfor varmt anbefale en drikkevandskøler fra AromaCoffee.v

Back to Top