Her findes kursuslokaler, der kan imødekomme ethvert behov

Som virksomhed, vil man i mange tilfælde få brug for kursuslokaler i et eller andet henseende. Mange steder er det muligt at få en underviser til at møde op til medarbejderne. Dette kan spare rigtig meget tid og penge, da man ikke skal have en masse medarbejdere til eksempelvis at valfarte til den modsatte ende af landet. Har man som virksomhed flere afdelinger rundt omkring, så er det ikke sikkert, at man har den rummelige kapacitet, der kræves, for at kunne afholde sine kurser.

Noget helt andet er alt det udstyr, som er med til at skabe rammerne om det gode kursus, hvor viden nemt bliver formidlet videre til kursisterne ved hjælp af de elektroniske hjælpemidler. Det allerførste indtryk, man får når, når man træder ind i en kursusbygning, er med til at ligge stilen for kurset. Det er derfor vigtigt, at de fysiske rammer ser professionelle ud, men samtidig også har plads til de uformelle snakke. Kystvejens Konferencecenter, som ligger tæt ved Randers og Århus, har det hele.

Kystvejens kursuscenter har mange forskellige kursuslokaler og fantastisk natur omkring

Her er der 9 store, flotte kursuslokaler, som kan rumme alt fra den lille forsamling til den helt store virksomhed, der har rigtig mange kursister afsted på samme tid. Samtidig er der 25 gruppelokaler, der egner sig exceptionelt til kurser. Her kan deltagerne dele sig op i mindre hold go isolere sig fra resten, mens de løser en opgave. Dette giver ro og fokus på opgaven.

Omgivelserne omkring kursuslokalerne er fantastiske. Lokalerne ligger nemlig lige midt mellem strand og skov. Der er derfor rig mulighed for at få clearet hjernen i pauserne eller efter dagens kursus, så man kan få fornyet energi og lidt plus på humørkontoen.

Da alle kursuslokalerne er indrettet og designet forskelligt, så er det også muligt at vælge nogle lokaler, som matcher det, man har behov for. Samtidig indeholder de alt det fornødne IT såsom topmoderne mikrofoner og highspeed internet, hvilket er et must for de fleste kurser, der gør meget brug af internettet.

Få en gratis og uforpligtende rundvisning på Kystvejens Konferencecenter

Man kan helt gratis og uforpligtende modtage en rundvisning på Kystvejens Konferencecenter nær Randers og Århus. Derved kan man vurdere, om disse kursuslokaler matcher ens behov, og man kan udvælge netop det kursuslokale, som man ønsker at gøre brug af. Det er helt sikkert et besøg værd.

Back to Top