Få lavet et billigt serviceeftersyn

Fast autoværksted til serviceeftersyn

Når man som os ikke skifter sin bil ud hvert år, er det ekstra vigtigt, at man passer godt på den. Det synes vi i hvert fald.

Derfor får vi helt regelmæssigt foretaget et serviceeftersyn, men ikke som tidligere hos forskellige værksteder valgt ud fra tilfældighedens princip. Nej, i dag har vi fundet et autoværksted, hvor vi kommer igen og igen. Ikke mindst på grund af den faste, lave pris på eftersynet.

Vi har nu i en del år fast fået foretaget vores serviceeftersyn hos Biløens Autoservice, og de kommer rigtig godt rundt i deres gennemgang.

 

Alle typer biler
Vi har en lidt ældre Toyota, men hos Biløens Autoservice er modellen underordnet – der kommer vidt forskellige biler i vidt forskellig prisklasse, og der kommer både private og erhvervskunder.

For os handler et serviceeftersyn om tryghed, for i sidste ende er en stor del af et ordentligt eftersyn også et eftersyn af eksempelvis bremser, lys, styretøj og sikkerhed generelt.

Det handler om ens liv og helbred for en bil, der kører med fejl i disse vitale dele, er farlig for en selv og for medtrafikanter.

ServiceeftersynForskelligt serviceeftersyn

Mekanikerne tilpasser selvfølgelig et serviceeftersyn i forhold til bilens alder og stand. Derfor får vores lidt ældre Toyota naturligvis lidt ekstra opmærksomhed på de steder, hvor mekanikerne ved, der kan være problemer.

Man kan få alt fra det helt lille serviceeftersyn til det store.

Det lille serviceeftersyn kan for eksempel bestå af olie- og filterskift, kontrol af instrumenter, lygter viskerblade, lys mm. Vi får desuden mekanikerne til at vurdere dækkene – er der nok mønster på?

De kontrollerer bremserne, smører komponenter og foretager en samlet vurdering af bilens køreegenskaber. Udstødningssystemet får desuden også lige et tjek.

 

Det store serviceeftersyn

Når bilen skal have det store eftersyn, så er det også afsted til Biløens Autoservice. Her er det de samme ting, mekanikerne tjekker i vores bil som ved det lille, men derudover kommer en række andre ting under lup.

Gear og bagtøjsolier bliver udskiftet og kontrolleret. Brændstoffiltre og pollenfilter udskiftes og ventiler bliver justeret. En ekstra grundig gennemgang af bremsesystemet bliver også foretaget.

 

Brændstoføkonomi og serviceeftersyn

Det er langtfra alle, der er klar over, at et serviceeftersyn også tjener sig ind på sigt.

Efter et serviceeftersyn kan mange nemlig opleve, at deres benzinøkonomi eller rettere brændstoføkonomi bliver væsentlig forbedret.

Det skyldes, at mekanikerne sørger for at hele bilen – alle bilens dele – løber på den meste effektive måde.

Back to Top