Styrk lyden med billige akustikplader

Sidder du på et kontor til dagligt, hvor der er brug for at holde samtaler i løbet af dagen? Så kender du måske til, at det nogle gange kan være svært at høre, hvad de andre siger. Det kan være, at du skal overdrage nogle informationer til en kollega, eller det kan være, at du skal holde et vigtigt møde med en af dine ansatte.

 

Uanset hvad, så er det aldrig optimalt, hvis lyden er dårlig. En dårlig lyd og ord, der bliver til volapyk, er bare med til at gøre arbejdet mere vanskeligt. Og hvis arbejdet bliver vanskeligt, bliver folk irriterede på hinanden, og det skulle man gerne undgå. Der er dog gode muligheder for at gøre op med den dårlige lyd i lokalet. Disse muligheder er akustikplader. Disse plader er med til at holde lyden konstant i rummet, så den er nemmere at høre. Herunder kan du læse mere om, hvilke fordele der er med akustikplader.

 

Hvad er en akustikplade

En akustikplade til eksempelvis væggen er med til at dæmpe lyden i lokalet på en vis måde, så den er nemmere at forstå. Pladerne sørger for, at lyden i rummet ikke flyver rundt over det hele, så den er vanskelig at forstå.

 

De er faktisk med til at skabe en bedre akustik i rummet, så lyden bliver forbedret. Pladerne er belagt med et tyndt lag filt på overfalden, der gør, at lyden bliver brudt, så den ikke flyver tilbage og ud i rummet igen. Dette er meget smart på kontorer, og især kontorer, hvor man sidder mere end to mennesker i rummet. Mange lyder forskellige steder fra, der flyver rundt i rummet på grund af dårligt akustik kan skabe en værre volapyk.

 

Nogle gange kan det faktisk være så slemt, at man kan sidde lige overfor en person og snakke med ham/hende, og stadigvæk have meget svært ved at forstå hvad den person siger. Dette skyldes dårlige vægge lavet af gips, der skaber mere resonans, så lyden bliver dårlig.

 

Køb billige akustikplader til væg

Hvis du gerne vil have bedre lyd i rummet, så kan du få plader, der kan monteres på væggene. Disse kan monteres meget nemt i ethvert rum og på de fleste overflader med enten skruer eller lim. På den måde kan du hurtigt sørge for, at der kommer bedre akustik i rummet. Det er klart pladerne til væg, der gør det største arbejde, og derfor er disse et oplagt valg.

 

Du kan dog også få plader, der kan monteres på dit skrivebord, hvis du skal skabe bedre lyd tæt på, hvor du sidder. Derudover kan man også få plader, der kan hænge ned fra loftet og eventuelt dele rummet i to.

 

Hvis du ikke vil have vægge, der er meget kliniske at se på, så kan du sagtens få plader i mange forskellige farver. På denne måde kan du altså indrette rummet med pladerne, så de er med til at skabe et flot design i rummet.

Back to Top